[inTWEETmitències]

diumenge, 17 de gener del 2010

Història d'unes birres a la Plaça del Diamant.


Eren les 18:43 d'un podrit diumenge de gener de 2010, un diumenge que era una merda fins que l'Elena, de sobte, va descobrir que li encantaven els quadres d'aquell lloc: Picassos, Monets, Dalís, etc.


De sobte, va sortir del lavabo la perragallina major acompanyada per un "asesino del camión de hielo"! Li va caure bé, i van disposar-se a robar els quadres entre els dos. Van intentar repintar-los amb pintura acrílica. Volien guanyar molts euros sense haver d'aguantar-se els pets! Hi havia confiança, fins el punt de despullar-se si ballar la conga com els negres de Bombay. I de sobte, va esclatar.


El gallo de Gallina Blanca va apareixer darrere de tot el "pollo" dient: kikirikihagaaaa!!?? però...res va sortir com esperaven.
Es va cremar la casa, el gat es va morir i va explotar el cotxe, que era nou i acabat de pintar de color merda d'oca! Bufff....era espantòs!! I se'l van vendre! ...
Moraleja: tot es pot vendre a canvi de sexe. Va ser 10 min després quan les prostitutes van decidir cantar totes a coro: 
"Colorín colorado, este cuento está fumado!"




Patrocinat per Estrella Damm. 

1 comentari:

manrico ha dit...

juajajajajaja pos no ha quedat gens malament, eh? Ja ho repetirem!